Drømmer du om egen eplehage?

Some description

Mange trives og bor godt i Sør-Odal kommune – men vi har plass til flere! Ønsker du å bo topp moderne i hyggelig hageomgivelser med duftende epleblomster rett utenfor døra? Nordbohus-prosjektet i Eplehagen gir deg muligheten. 

Målet er å skape nye spennende boformer i gode omgivelser, og prosjektet kom i gang etter et lokalt initiativ og starter opp i 2015. Boligene er lokalisert i rolige omgivelser i gangavstand til sentrum, hvor det er timesavganger med tog. Du har både skole, barnehage og marka med flott natur rett i nærheten, og prosjektet vekket tidlig stor interesse.

Planlegger for fremtiden

Det er Nordbohus Kongsvinger, som i samarbeid med Sør-Odal kommune, bygger en rekke boliger i Eplehagen, og valget har falt på den populære konseptboligen VillaLilla. Første trinn av utbygging skal være igangsatt innen utgang av 2015, og trinn 2 og 3 skal være i gang innen utgang av 2016.

– Det er spennende å jobbe sammen med en så utviklingsorientert kommune som Sør-Odal. Her planlegges det for fremtiden, og det bygges ut i henhold til en plan som ivaretar tradisjoner samtidig som den hilser fremtiden velkommen med åpne armer. Det tror jeg folk vil merke når de vurderer å kjøpe bolig i Eplehagen, sier daglig leder i firmaet, Per Gunnar Gjermshus.

Vil du vite mer om Eplehagen? Kontakt Norbohus på Kongsvinger her.

 

Jeg vil vite merSome description